Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співробітники Служби судової охорони передали продукти для мешканців сіл Житомирщини, які постраждали від лісових пожеж

24 квітня 2020, 09:48

Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області долучилися до надання допомоги мешканцям Овруцького району Житомирщини, які постраждали внаслідок жахливих масштабних лісових пожеж.

- Ми не могли стояти осторонь людської біди. Почувши про збір допомоги, наші співробітники організували закупівлю продуктів для погорільців, – зазначив начальник Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області полковник Служби судової охорони Геннадій Герасимчук.

Зібрані співробітниками Служби судової охорони продуктові набори передані до штабу з ліквідації надзвичайної ситуації при Коростенській міській раді Житомирської області й уже найближчим часом будуть доставлені постраждалим від вогняної стихії.

 - Мета нашої акції – допомогти сусідам, які потрапили в біду, що була дуже близько від нас, – зазначив командир підрозділу охорони Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області Роман Бошаков, який мешкає в Коростені та несе службу з охорони Коростенського міськрайонного суду Житомирської області.

За повідомленням прес-служби ССО