Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВРП вітає з Днем працівників суду!

15 грудня 2020, 09:36

Шановні судді, працівники судів, органів та установ системи правосуддя, щиро вітаємо вас із професійним святом!

Чого повсякчас, а не лише в цей день прагнуть усі, хто працює у системі правосуддя? Звісно, мати змогу реалізувати ті принципи, заради яких прийшли у професію. Служити Закону, бути корисними громадянам і державі. В умовах правової визначеності і стабільності законодавства сумлінно виконувати свої посадові обов’язки. Почуватися незалежними і захищеними.

Із року в рік судова система долає все нові й нові виклики. Адже неузгоджена із суддівською спільнотою законотворчість часто спрямовується не на розвиток системи правосуддя, а на значне ускладнення роботи судів. Більшість з вас працює за двох, адже суддівські лави майже не поповнюються, а потік громадян, які сподіваються на відновлення в суді справедливості, не припиняється. Для багатьох людей суддя – це той, на кого покладається остання надія у пошуку справедливості.

Налагодження ефективної роботи судів та забезпечення суддівської незалежності має стати пріоритетом усіх гілок влади. Лише об’єднавши зусилля, ми зможемо досягти важливого для всіх результату – зробити правосуддя доступним і якісним.

Бажаємо вам, шановні судді, працівники судів, органів та установ системи правосуддя, міцного здоров’я, сили, наснаги, стійкості. Нових звершень. Миру та спокою вашим родинам.

Висловлюємо вдячність усім, для кого Закон, честь і гідність – понад усе. Віримо у краще майбутнє судової системи і всієї України.

Зі святом!

Вища рада правосуддя