Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вища рада правосуддя розглянула питання щодо внесення Президентові України подання про призначення та відрядження суддів

16 січня 2018, 12:21

Вища рада правосуддя під час засідання 16 січня 2018 року розглянула питання щодо внесення Президентові України подання про призначення суддів на посади до місцевих судів та ухвалила внести Президентові України подання про призначення Ільєвої Тетяни Григорівни на посаду судді Печерського районного суду міста Києва.

Також Вища рада правосуддя розглянула матеріали щодо внесення Президентові України подання про відрядження суддів для здійснення правосуддя строком на 6 місяців у зв’язку з виявленням надмірного рівня навантаження у судах.

Вища рада правосуддя ухвалила внести Президентові України подання про відрядження строком на 6 місяців для здійснення правосуддя судді апеляційного суду Луганської області Луганського Юрія Миколайовича до апеляційного суду Харківської області.

Як зазначив доповідач – член Вищої ради правосуддя Ігор Артеменко, відрядження судді дасть змогу врегулювати навантаження та забезпечити належні умови для доступу до правосуддя в апеляційному суді Харківської області.

Водночас Вища рада правосуддя ухвалила відмовити у внесенні Президентові України подання про відрядження судді Олевського районного суду Житомирської області Винара Любомира Вікторовича до Бориславського міського суду Львівської області.

 

Прес-центр судової влади України