Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Міжгірському райсуді Закарпатської області відбудеться "День відкритих дверей" для вчителів правознавства

20 березня 2018, 08:50

30 березня 2018 року відбудеться інформаційна зустріч вчителів правознавства з суддею-спікером Міжгірського районного суду Закарпатської області Кривкою Володимиром Павловичем на тему: «Основи правової освіти учнівської молоді в період судової реформи»!

Зазначена зустріч проводиться відповідно до Плану комунікаційних заходів Міжгірського районного суду Закарпатської області на 2016-2019 роки  та в рамках реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!»  спільно з відділом освіти Міжгірської РДА.

Метою заходу є  підвищення рівня обізнаності педагогів правознавства зі специфікою, особливостям і змістом діяльності судових органів в період судової реформи, сприяння формуванню актуальних знань в учнівської молоді щодо правосуддя, прав людини та механізмів їх захисту,  а також налагодження  діалогу між судовою владою та суспільством.

Програма зустрічі включатиме в себе ознайомлення з основними новелами законодавства, спрямованими на реалізацію судової реформи, особливостями діяльності суду, суддів та працівників апарату, перегляд пізнавального фільму, екскурсію судом, а також, при нагоді, відвідування реального  судового засідання.

Час початку проведення заходу 10 год. 00 хв.

 

Запрошуємо представників преси відвідати даний захід.

 

За повідомленням прес-служби суду