Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ВРП відбулося навчання з питань пожежної безпеки та дій у надзвичайних ситуаціях

12 липня 2024, 15:58

12 липня 2024 року у Вищій раді правосуддя за участю представників Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям, Департаменту організації заходів цивільного захисту, Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту та Головного управління ДСНС України у м. Києві проведено навчання з питань пожежної безпеки та дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, у якому взяли участь члени Вищої ради правосуддя та 82 працівники секретаріату Ради.

Під час теоретичної частини інструктори розповіли про заходи пожежної та мінної безпеки як під час здійснення службової діяльності, так і в побуті, ознайомили з алгоритмом дій у разі виникнення пожежі, виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів, інших надзвичайних ситуацій,  зокрема ядерного та хімічного характеру.

Практична частина заняття була присвячена засвоєнню навичок з надання першої домедичної допомоги, гасіння умовної пожежі вогнегасником та користування пожежним рукавом з подачею води.

Дякуємо представникам ДСНС України за вкотре отримані ґрунтовні знання та практичні навички і щиро бажаємо витримки та успіхів кожному рятувальнику, який продовжує виконувати професійні обов’язки в умовах постійної небезпеки.

Переглянути галерею

Вища рада правосуддя