Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Васильківський міськрайонний суд Київської області спростовує інформацію, що була подана в програмі «Надзвичайні новини» телеканалу ICTV

15 січня 2018, 11:03

Васильківський міськрайонний суд Київської області спростовує інформацію, що була подана в програмі «Надзвичайні новини» телеканалу ICTV

 

Із засобів масової інформації стало відомо, що під час трансляції програми «Надзвичайні новини» журналістами каналу ICTV отримано інтерв’ю у особи на ім’я Валентина і в програмі повідомлено, що Валентина 12 років працювала разом із суддею Корнієнком С.В.,  де останній неодноразово знаходився на роботі в нетверезому стані.

З метою запобігання висвітлення спотвореної  інформації, повідомляємо  про те, що суддя Корнієнко С.В. працює у Васильківському міськрайонному суді Київської області починаючи з листопада 2004 року, а пані Валентина Саввіна, працювала секретарем судового засідання до листопада 2006 року, коли була звільнена. Отже остання не могла працювати разом із суддею Корнієнко С.В. 12 років, як стверджується у програмі.

Крім того, додатково повідомляємо, що вказана в інтерв’ю пані Валентина брала участь у справі, яка розглядалися суддею Корнієнком С.В. і за результатом розгляду справи довірителю пані Валентини  відмовлено в задоволенні позову. Законність рішення судді Корнієнко С.В. підтверджено вищестоящими інстанціями.

 

За повідомленням прес-служби суду