Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розгляд кримінального провадження стосовно першого заступника міського голови м. Суми буде продовжено 22 березня 2018 року

13 березня 2018, 17:40

12 березня 2018 року відкладено розгляд кримінального провадження відносно першого заступника міського голови м. Суми, громадянина В. Особа обвинувачується у несанкціонованому втручанні в роботу автоматизованих систем, що призвело до підробки інформації, вчинене повторно (ч. 2 ст. 361 КК України) та привласненні офіційного документа, вчинене в особистих інтересах (ч.1 ст. 357 КК України).

Причиною відкладення розгляду справи був заявлений представником потерпілого та цивільного позивача – адвокатом Лаврик С.В. відвід судді, який згідно автоматизованого розподілу переданий на розгляд судді Бурді Б.В.

Сьогодні ухвалою суду в задоволенні заяви адвоката Лаврик С. В. про відвід судді Зарічного районного суду м. Суми Янголь Є.В. відмовлено. Усі наведені заявником обставини, що на його думку свідчать про упередженість судді, вказують на незгоду заявника саме з процесуальними діями судді вчиненими під час судового розгляду кримінального провадження, які не можуть вважатись підставою для сумнівів в об’єктивності чи неупередженості судді, оскільки це є предметом професійної діяльності суддів (суду). А незгода скаржника з вчиненими суддею процесуальними діями та прийнятими рішеннями не свідчить про упередженість чи необ’єктивність судді.

Наступне судове засідання відбудеться 22 березня 2018  року о 13 год. 30 хв.

Головуючий суддя - Янголь Євгеній Васильович.

Пошук в ЄДРСР судових рішень по вказаному провадженню можна здійснити за номером 591/4693/15-к.

 

За повідомленням прес-служби суду