Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд Дніпропетровської області призначив 26 річному молодику чотири роки за гратами за 13 епізодів крадіжок майна залізниці

20 вересня 2018, 15:00

Апеляційний суд Дніпропетровської області скасував вирок Синельниківського міськрайонного суду (суд першої інстанції) у частині призначення покарання 26-річному громадянину за скоєння ряду крадіжок (ч.3 ст.185 КК України).

Як встановило досудове слідство, протягом січня-серпня минулого року чоловік вчинив 13 епізодів крадіжок на 170 тис грн. Використовуючи набір слюсарних інструментів, на дільницях Придніпровської залізниці він відчиняв релейні шафи та таємно викрадав з них трансформатори і реле.

Суд першої інстанції ухвалив вирок, яким громадянина визнано винним у скоєнні вказаних злочинів та призначив покарання у вигляді 4 років позбавлення волі. Проте на підставі ст. 75 КК України його було звільнено від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком 3 роки.

Апеляційний суд Дніпропетровської області не погодився з рішенням суду першої інстанції та призначив обвинуваченому покарання у вигляді 4 років позбавлення волі.

 

За повідомленням прес-служби суду