Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Північно-західний апеляційний господарський суд оголошує конкурс на краще есе на тему: «Якби я став суддею...»

16 листопада 2018, 15:39

Завдання Конкурсу:

- виявлення, підтримка та заохочення учнів старших класів міста Рівне/Рівненської області, які прагнуть у майбутньому обрати для себе професію юриста;

- формування професійної правової свідомості студентів та учнів;

- донесення інформації про завдання та діяльність суду.

Конкурс проводиться на добровільних засадах і є відкритим для учнів старших класів закладів освіти міста Рівне.

 

Умови конкурсу:

  1. До участі у конкурсі запрошуються учні старших класів навчальних закладів міста Рівне.
  2. Кожний учасник має право представити на конкурс лише одну конкурсну роботу на визначену тематику.
  3. До участі в Конкурсі допускаються конкурсні роботи учасників, виконані індивідуально.
  4. Автор подає інформацію про себе у вигляді реєстраційної анкети: прізвище, ім'я, по батькові (повністю), місце навчання, повна адреса закладу, контактні телефони, адреса електронної пошти (Додаток №1). Реєстраційна анкета надсилається на адресу Північно-західного апеляційного господарського суду разом з есе.
  5. Для участі у І етапі конкурсу необхідно до 7 грудня 2018 року надіслати конкурсну роботу (есе) на поштову адресу: Північно-західний апеляційний господарський суд, вул. Яворницького, 59, м. Рівне, Рівненська обл., 33001 (з позначкою на конверті «Конкурс «Якби я став суддею...») або подати особисто, чи надіслати на електронну адресу суду inbox@nwag.court.gov.ua.
  6. У конкурсі беруть участь роботи, виконані українською мовою.

 

Порядок і строки проведення конкурсу:

 

Конкурс проходить у 3 етапи:

І етап - інформування учасників, збір робіт - 7 грудня 2018 року (включно) ;

П етап - відбірковий - з 10 по 14 грудня 2018 року;

III етап - нагородження переможців, приурочене до професійного свята - Дня працівників суду (14 грудня 2018 року).

 

Комітет конкурсу розглядає подані учасниками конкурсні роботи та визначає переможців.

Результати проведення конкурсу оприлюднюються на офіційному веб-сайті суду та на офіційній сторінці суду в мережі Фейсбук.

Автори кращих конкурсних робіт, можуть бути відзначені подякою голови Північно-західного апеляційного господарського суду.

Учасники, які зайняли призові місця нагороджуються почесними відзнаками Північно-західного апеляційного господарського суду, а також призами.

Роботи Переможців Конкурсу можуть бути розміщені на офіційному сайті Північно-західного апеляційного господарського суду.

Нагородження переможців відбувається публічно у приміщенні суду за участі організаторів Конкурсу з висвітленням на офіційному веб-сайті суду.

Всі права на роботу залишаються за автором.

Подання роботи на конкурс автоматично означає згоду з правилами конкурсу і дозвіл розміщувати її в друкованих та електронних ЗМІ, поширювати у будь-який інший доступний спосіб разом із фотографіями учасників конкурсу або без них.

Надсилаючи есе та персональні дані на конкурс, учасники, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», автоматично надають згоду на збір та обробку особистих персональних даних у картотеках та/або за допомогою інформаційно- телекомунікаційної системи бази перс метою проведення конкурсу.

 

Довідково: Конкурс проводиться з метою втілення комунікаційної стратегії діяльності Північно-західного апеляційного господарського суду, реалізації положень Концепції прямих зв’язків з громадськістю, затвердженої 10 лютого 2017 року спільним рішенням Вищої ради правосуддя, Ради суддів України, Верховного суду України, Державної судової адміністрації України та інших органів судової влади та задля сприяння правовій освіті та виховання правової культури молоді.

 

За повідомленням прес-служби суду