Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Взято під варту підозрюваного у незаконному збуті метамфетаміну

27 вересня 2019, 09:24

Слідчим суддею Перечинського районного суду Закарпатської області застосовано запобіжний захід  у виді тримання під вартою строком на 60 днів із визначенням застави у розмірі 70 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що складає суму 134 470 гривень, стосовно громадянина М., мешканця м. Перечин, який підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною першою статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та незаконний збут психотропних речовин) та частиною другою статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та незаконний збут психотропних речовин, вчинений повторно).

За версією слідства, підозрюваний М. придбав з метою збуту психотропну речовину, обіг якої обмежено – метамфетамін, яку 31 серпня 2019 року під час проведення контролю за вчиненням злочину у формі оперативної закупки у м. Перечин з метою особистого збагачення збув громадянину С. за 1 500 гривень.

Крім цього, підозрюваний М. придбав з метою збуту психотропну речовину, обіг якої обмежено – метамфетамін, яку 24 вересня 2019 року під час проведення контролю за вчиненням злочину у формі оперативної закупки у м. Перечин з метою особистого збагачення повторно збув громадянину С. за 3 500 гривень. Вказану речовину працівниками поліції було вилучено для призначення відповідної експертизи.

Досудове розслідування триває.

 

За повідомленням прес-служби суду