Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дніпровський апеляційний суд скасував ухвалу суду першої інстанції стосовно Михайла Беккера

27 вересня 2019, 10:43

Вчора у Дніпровському апеляційному суді продовжили розгляд апеляційної скарги адвоката підозрюваного Беккера Михайла Леонідовича на рішення Дзержинського районного суду м.Кривого Рогу Дніпропетровської області від 15 вересня 2019 року щодо обрання запобіжного заходу Беккеру М.Л у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів з 14 вересня по 12 листопада 2019 року включно. Михайло Беккер підозрюється у вчиненні злочинів, передбачених частиною третьою статті 27, частиною п'ятою статті 191(привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем); частиною третьою статті 28, частиною першою статті 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

У ході судового засідання колегія суддів апеляційного суду з розгляду кримінальних справ заслухала клопотання та доводи сторони захисту, прокуратури, самого обвинуваченого та ухвалила судове рішення про часткове задоволення апеляційної скарги захисника Латайка в інтересах Михайла Беккера.

Ухвалу слідчого судді Дзержинського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області від 15 вересня 2019 року про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно Беккера Михайла Леонідовича було скасовано.

Постановлено нову ухвалу, якою до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 11 листопада 2019 року та визначено розмір застави в межах 1 тис. розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Фото-34 Канал

За повідомленням прес-служби суду