Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Семенівський районний суд Чернігівської області перейшов під охорону Служби судової охорони

05 липня 2023, 18:11

Сьогодні, 5 липня 2023 року, Семенівський районний суд Чернігівської області перейшов під захист співробітників територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області. Семенівський районний суд Чернігівської області став 26 в Чернігівській області і 659 в Україні органом системи правосуддя, що охороняється Службою судової охорони.

Заступник начальника територіального управління Служби судової охорони полковник Служби Олег Головешко привітав колектив суду з цією подією, представив особовий склад та окреслив основні задачі охоронців Феміди.

"Нашими силами забезпечуватиметься громадський порядок, надійна охорона судової установи і загалом безпека кожного співробітника та відвідувача суду", - зазначив офіцер. І додав, що Семенівка знаходиться в безпосередній близькості до кордону з рф. А тому професійна охорона судової установи - це не тільки необхідність, а й вимога часу.

"Наше завдання - забезпечити ваш всебічний захист. Щоб здійснення правосуддя велось безперебійно і без зовнішнього втручання в роботу суду", - наголосив полковник Служби судової охорони. 

У вітальному слові в.о. голови Семенівського районного суду Олександр Гнип відзначив, що для суддівського апарату це довгоочікувана подія. 

Він привітав новопризначених охоронців Феміди з першим днем на службі, побажав наснаги і успішного виконання завдань, запевнивши їх у сприянні та всебічній підтримці.

За сталою традицією судові охоронці вручили очільнику суду символічний знак, як нагадування про важливий день для судової установи.

До речі, майже 87 % установ системи правосуддя Чернігівської області охороняються Службою судової охорони.