Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сосницький районний суд Чернігівської області перейшов під захист Служби судової охорони

14 липня 2023, 09:10
13 липня 2023 року на пост пропуску та охорони у Сосницькому районному суді Чернігівської області вперше заступили на службу співробітники територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області. Цей суд став 27-м органом судової влади області, що охороняється Службою судової охорони.
 
Так, відтепер 90 % органів та установ системи правосуддя, які розташовані у Чернігівській області, охоплені спеціалізованою охороною. 
 
Представити підлеглих та привітати колектив суду завітав начальник територіального управління Служби судової охорони полковник Служби Олександр Рибак.
 
"Служба дуже серйозно ставиться до відбору співробітників у наші лави. Ми дбаємо про їх професійну підготовку, забезпечення спецзасобами та екіпіруванням, - зауважив Олександр Рибак. - Маю надію, що судова охорона виправдає ваші очікування і ми працюватимемо як одна команда, спільними зусиллями зміцнюючи довіру громадян до системи правосуддя".
 
Голова Сосницького районного суду Чернігівської області  Андрій Стельмах у свою чергу подякував за ініціативу прийняти суд під охорону.
 
 
Сторінка територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області у Facebook