Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У I Всеукраїнських судових дебатах з трудового права візьмуть участь 16 команд майбутніх юристів з 11 провідних українських вузів

23 листопада 2017, 09:00

I Всеукраїнські судові дебати з трудового права відбудуться 25 листопада в апеляційному суді. У них візьмуть участь 16 команд майбутніх юристів – студентів 11 провідних українських вузів.

Пройде ж змагання у два тури. Спочатку буде конкурс письмових робіт (меморандумів), які відображають правові позиції у справі.  За його результатами журі допускатиме учасників до другого, «усного», етапу.  Він складатиметься з відбіркового туру виступів, півфіналу та фіналу.

Імітуючи судовий процес, команди розглядатимуть конкретну фабулу і представлятимуть інтереси позивача або відповідача.

Мета заходу для студентів – поглибити та закріпити знання про трудове право, здобути певний досвід участі в судовому процесі, розвивати ораторську майстерність і мотивацію до професійного зростання, обговорити проблеми у сфері трудового права.

Організатори I Всеукраїнських судових дебатів з трудового права – юридичний факультет Донецького національного університету імені Василя Стуса, Центр проблем імплементації європейського соціального права юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Апеляційний суд Вінницької області.

Програма заходу

Джерело

За повідомлення прес-служби суду