Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Закарпатському окружному адміністративному суді підсумували результати роботи установи у 2022 році

27 лютого 2023, 16:04

24 лютого 2023 року у Закарпатському окружному адміністративному суді відбулися збори суддів за участі очільника Восьмого апеляційного адміністративного суду Олега Заверухи, на яких голова суду Ярослава Калинич прозвітувала про роботу суду у 2022 році.

У своїй доповіді вона зосередила увагу присутніх на основних показниках роботи суду, стану та якості здійснення правосуддя, зокрема щодо кількості розглянутих адміністративних справ та матеріалів в порівнянні з попереднім роком, показниках ефективності та якості судових рішень. Також вона доповіла про фінансово-господарську діяльність та ситуацію щодо забезпечення суду єдиним приміщенням.

Голова Восьмого ААС Олег Заверуха зазначив, що війна – нелегкий час для кожного з нас. Він подякував колегам за безперервне здійснення правосуддя в умовах воєнного стану, підтримав бажання суддів надавати регулярну допомогу Збройним Силам України. 

Голова Восьмого ААС у своєму виступі акцентував увагу суддів на питаннях правозастосування, необхідності врахування при розгляді судових справ правових позицій Верховного Суду та Великої Палати Верховного Суду, аналізі причин скасування судових рішень судами вищих інстанцій.

Також Олег Заверуха подякував суддям та працівникам апарату Закарпатського ОАС за професіоналізм та стійкість в такий складний для України час.

Закарпатський окружний адміністративний суд