Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

12 жовтня у ВААС відбудеться розгляд апеляційної скарги генерал–лейтенанта Хижого В.М.

12 жовтня 2017, 10:30

12 жовтня 2017 року відбудеться розгляд суспільно резонансної справи за адміністративним позовом генерал–лейтенанта Хижого Володимира Миколайовича до Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України про визнання протиправним та скасування наказу, поновлення на посаді та виплату грошового забезпечення.

12 жовтня 2017 року о 10:30 в залі судового засідання № 1 Вінницького апеляційного адміністративного суду (м. Вінниця, вул. Брацлавська, 14) відбудеться розгляд апеляційної скарги Хижого Володимира Миколайовича на постанову Вінницького окружного адміністративного суду від 16 червня 2017 року у справі за адміністративним позовом Хижого Володимира Миколайовича до Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача – Міністр оборони України Полторак Степан Тимофійович, про визнання протиправним та скасування наказу, поновлення на посаді та виплату грошового забезпечення.

Розгляд цієї адміністративної справи має значний суспільний інтерес, оскільки стосується кола відносин суб’єктів урядових організацій.
Присутність представників засобів масової інформації під час розгляду справи можлива без попередньої акредитації. У випадку проведення в залі судових засідань фото- і кінозйомки, теле-, відео-, звукозапису із застосуванням стаціонарної апаратури, а також транслювання судового засідання по радіо/телебаченню пропонуємо заздалегідь подати клопотання (завантажити за посиланням http://www.vaas.gov.ua/…/zrazok-klopotannya-pro-dozvil-na-…/).

Для належної організації та забезпечення місцями представників ЗМІ просимо завчасно повідомити про бажання взяти участь у судовому засіданні прес-секретаря суду Ірину Вельгус за тел. – (096)96-028-73.

 Джерело

За повідомленням прес-служби суду