Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

20 жовтня 2017 року у місті Миргороді відбудеться семінар для суддів

20 жовтня 2017, 09:00

20 жовтня 2017 року суддями Апеляційного суду Полтавської області в приміщенні Миргородського міськрайонного суду Полтавської області (за адресою  м. Миргород, вулиця Гоголя, 133) буде проведено семінар для суддів Миргородського  та Лубенського міськрайонних судів, Пирятинського, Гребінківського, Оржицького, Чорнухинського, Хорольського, Великобагачанського, Зіньківського, Семенівського, Лохвицького та Шишацького районних судів Полтавської області.

До порядку денного включені наступні питання:

І. Цивільне судочинство.

Обговорення підстав і причин скасування та зміни судових рішень  місцевих судів області, що були предметом розгляду суду апеляційної інстанції протягом І півріччя 2017 року та судова практика розгляду окремих категорій справ (за матеріалами узагальнення проведеного судовою палатою у цивільних  справах Апеляційного суду Полтавської області).

ІІ. Кримінальне судочинство.

- Проблемні питання , що виникають під час застосування законодавства спрямованого на запобігання корупції ( ЗУ «Про запобігання корупції» від 14.10.2014 року

- Особливості вирішення питань, пов`язаних з екстрадицією в кримінальному судочинстві. Видача особи (екстрадиція).

-  Практика застосування судами області рішень Європейського суду з прав людини та дотримання  судовими інстанціями  Конвенції прав людини  і основоположних свобод за  2016 рік.

Джерело

За повідомленням прес-служби суду